Trafiken och korna är värst!

Center ledaren Maud har ett spännande jobb framför sig. Å ena sidan skall hon gynna det svenska lantbruket, å andra sidan skall hon vara med och minska växthuseffekten. Det ena problemet vill hon lösa med skatter vilket gör att bensinpriset går upp i hela landet. Samtidigt argumenterar hon för att jordbruket skall användas för att byta ut det bränsle som vi använder i våra tankar. Att detta är en djupt oetisk politik borde alla inse. Mat skall användas som mat. Vill vi minska utsläppen i från trafiken bör vi göra det i första hand genom att byta ut bensin mot naturgas. Där efter bör vi öka forskningsanslagen på vätgasen vilket på sikt kan skapa motorer som enbart släpper ut vatten som restprodukt.

Ett annat problem som även Maud troligtvis är regeringens bästa expert på är hur vi skall hindra korna i från att förstöra naturen. Dagens köttproduktion hotar morgondagens barn och barnbarn. Tänk att en liten kalv kan vara så farlig. Tror dock inte att låtsaskött kommer att bli en succé under de närmaste åren, men vem vet i framtiden kanske vi njuter av färdigmarinerat köttextrakt i från köttfabriken.

Annonser

3 Responses to Trafiken och korna är värst!

  1. sebastianwallin skriver:

    Iof har du lite fel där då kossor inte bidrar till växthuseffekten då de inte tillför något nytt kol till kretsloppet….

  2. personalist skriver:

    Önskar att du hade rätt men enligt det material jag läst är deras gas lite mer aggressiv och då köttkonsumtionen ökat i värden så är det mer aggressiv gas i omlopp vilket tydligen är negativt för vår kära värld. Tråkigt tycker jag som älskar kött 😉

  3. sebastianwallin skriver:

    Säker på det`? Iom att korna bara släpper ut de det äter…. Samtliga däggdjur fiser samma gas, metangas, varför skall vi straffa just korna för detta?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: